Vermogen meten met de rollenbank: extra PK’s zitten in de raarste hoekjes.


Bas Auto Service probeert elke motor altijd maximaal te laten presteren. Hierbij is een goed in- en uitlaatsysteem enorm van belang, net als het ontstekingsysteem.


Daarnaast is het zaak er voor te zorgen dat de aandrijflijn van de auto zo weinig mogelijk weerstand heeft. Al deze serieuze aandachtspunten kunnen met behulp van de rollenbank uitgebreid getest worden. Daarmee worden eventuele problemen zichtbaar gemaakt en kunnen aanpassingen worden uitgevoerd. Als vervolg hierop kan Bas Auto Service ook zorgdragen voor de juiste zuigers, drijfstangen en nokkenassen en uiteraard de exacte timing van uw race- of rallymotor. Ook voor het bewerken van uw cilinderkop of de revisie van uw versnellingsbak bent u bij ons aan het juiste adres.

Uitdraaien van onze vermogensbank in Lichtenvoorde.


Bovendien heeft Bas Auto Service met BDT programmeerbare ontsteking een perfecte oplossing in huis om uw 4, 6, 8 of 12 cilinder motor subliem te laten lopen. Hieronder vindt u een aantal uitdraaien van onze vermogens- of rollenbank in Lichtenvoorde. Hierbij ziet u steeds de vermogensopbouw voor en na het afstellen of aanpassen van de motor. Klik op de auto of motor van uw keuze om automatisch de betreffende uitdraai te downloaden.


Alfa Romeo 105 racemotor
Alfa 105 rallymotor
Alfa 147 GTA cupmotor
Alfa Romeo Giulia
Alfa Romeo GT Junior #1
Alfa Romeo GT Junior #2
Datsun 240Z
Ferrari 365GT
Ford Escort MK1 BDA
Lamborghini 400GT
Lamborghini Espada #1
Lamborghini Espada #2
Lamborghini Islero
Maserati Ghibli
Maserati Indy
Mercedes 300SL
NSU TT #1
NSU TT #2
Opel Astra 2.0 16V
Porsche 356
Porsche 911